12 ani de la moartea lui Toni Tecuceanu. Decesul său a fost folosit de către dr. Adrian Streinu-Cercel pentru a panica cu privire la gripa aviară

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pe 5 ianuarie 2010, tânărul și talentatul actor Toni Tecuceanu trecea la cele veșnice, cazul său fiind foarte mediatizat.

Aurelian-Antonio Tecuceanu s-a născut pe 13 ianuarie 1972 la București. A fost absolvent al clasei de actorie a Universităţii Hyperion în anul 2004, Toni Tecuceanu a putut fi văzut în mai multe roluri, între care, „Omul de noroi”, de Paul Ioachim la Teatrul din Buzău.

Actorul Toni Tecuceanu şi-a început colaborarea la Radio România Actualităţi în anul 2001 când s-a afirmat ca reporter special în emisiunile „Caută România la ea acasă”, „Matinal”, iar mai apoi, în radioprogramele „De-ale Casei” şi „Care mai de care”. Toni Tecuceanu a mai făcut parte din echipa de reporteri care a realizat emisiunea-anchetă „Pe urmele serviciului de noapte” premiată în anul 2005.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top