13 acţiuni prin care îţi poţi şterge datoria karmică. Lidia Fecioru: Acceptă greşelile şi învaţă din ele! (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, despre cele 13 acțiuni prin care ne putem curăța de datoria karmică. Faptele bune şi gândirea pozitivă se numără printre ele.

De-a lungul vieții, putem avea datorii karmice care ne pot influența prezentul și viitorul. Acestea sunt precum un bagaj pe care îl purtăm în spate dintr-o viață în cealaltă. Fără să ne eliberăm de energiile negative acumulate din șirul lungi de vieți anterioare este posibil să avem partea de lucruri mai puțin bune în actuala viață.

Avem perioade când nu ne merge atât de bine. Lucruri negative care se întind pe o perioadă lungă de timp. Aici este vorba despre o datorie karmică, pe care o avem, și de care trebuie să ținem cont. Noi avem posibilitatea să o întreptăm, pentru că așa este creat Universul.

Acțiuni prin care îți ștergi datoria karmică, cu Lidia Fecioru

Fă un bine! Nu trebuie să fii aplaudat la scenă deschisă. Fă-o pentru sufletul tău, pentru liniștea ta, pentru că este posibil să fie un factor declanșator de la care să înceapă să-ți meargă bine. O faptă bună făcută într-o perioadă agitată din viața ta, poate să fie scăparea ta.

Ca să îndreptăm karma, destinul, bagajul pe care îl preluăm și ducem mai departe, trebuie să renunțăm la relațiile nesănătoase. Stai într-o relație toxică și crezi că așa a vrut Dumnezeu. Nu scrie nicăieri că așa a vrut Dumnezeu, poate că așa vrei tu să crezi. Divinitatea ți-a arătat ce este rău și îți va arăta și ceea este bine, dar lucrul acesta trebuie să-l accepți. 

Acolo unde oamenii se chinuie unii pe alții, trebuie să se elibereze. Decât să trăiești două nefericiri la un loc, poți trăi 4 fericiri aparte. Ea poate fi fericită cu cineva, iar el cu altcineva. Ai stat, ți-ai învățat lecția, ai trecut o etapă a karmei și ai îndreptat ceva. Ai văzut cum este, ai iertat, ai plecat, iar acum este momentul să mergi mai departe. 

Trebuie să conștientizăm prezența persoanelor spirituale din viața noastră. Să conștientizăm că există și să încercăm să ne agățăm de ele pentru că ne ajută. De pildă, să-ți găsești un duhovnic sau un psiholog care să te ajute să identifici anumite lucrurile din interiorul tău. Este bine să ai un îndrumător, duhovnic sau psiholog. 

Lucrurile sufletești nu trebuie împărtășite cu prietenii

Azi ești prieten, mâine nu mai ești, iar ei vor ajunge să-ți cunoască slăbiciunile. 

Trebuie să trimitem gânduri pozitive în Univers. Trimite Universului mulțumire sau o rugăciune pentru cei din jur. Să gândim pozitiv, iar Universul ne va răsplăti cu aceeași monedă.

Să ne detașăm și să scăpăm de legăturile negative care ne țin legate mâinile. De oameni, de lucruri sau compromisuri.

De foarte mult ori trebuie să practicăm smerenia și să ne împăcăm cu unele gânduri sau idei.

Să uităm, iertăm și resemnăm. De exemplu, dacă cineva are să-ți dea nişte bani. Te împaci cu acel gând că nu o să-i mai vezi niciodată, și poate așa, nu strici acea prietenie. 

Trebuie să înțelegem că sunt lucruri pe care le plătim cu bani. Avem și datorii karmice pe care trebuie să le plătim cu bani. 

Să ne acceptăm greșelile și nu în ultimul rând să învățăm din ele, abia după aceea, vom avea sufletul ușurat, liniște și vom ajunge la maturitate mentală, spirituală și sufletească, informează Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top