22 de moduri eficiente în care ne putem opune pașapoartelor de vaccinare și Marii Resetări pentru a deveni liberi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Publicația Corey’sDigs ne propune prin traducerea Irinei Bazon 22 de moduri eficiente în care ne putem opune pașapoartelor de vaccinare în 2022 și tiraniei biometrico-medicale a Marii Resetări, care se vrea instaurată la nivel global. Sfaturile, adaptate și pentru cititorii ActiveNews, sunt pentru spațiul nord-american dar credem că ne putem inspira și noi din aceste recomandări pentru a acționa urgent și ferm în scopul protejării drepturilor și libertăților noastre. Avem datoria de a lupta împotriva acestei tiranii, iar viitorul nostru și al copiilor noștri depinde de asta. (Redacția)

Raportul Corey’sDigs a fost sponsorizat de The Solari Report.

Să ne punem aceste 3 întrebări-cheie:

1) De ce au nevoie companiile de dovada primirii așa-numitului „vaccin”, dacă directorul CDC a declarat de mai multe ori că vaccinul Covid nu oprește transmiterea? Prin urmare, ce fac aceste pașapoarte ID de vaccinare, în afară de a ne controla accesul în diferite locuri și cheltuielile?

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top