6.990 de morți după vaccinare în perioada decembrie 2020 și septembrie 2021 în UE. 75.000 de efecte adverse neurologice grave

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Peste 5000 de decese raportate de EMA, peste 1 milion de reacții adverse la vaccinul anticovid! Parlamentul European vrea să dispună de un fond de despăgubiri. Dar dacă moare cineva drag, poate banul vostru să îl facă viu?!

Trebuie sa reținem că reacțiile adverse sunt sub-raportate. România aproape ca are cetățeni de „otel”. 1% din reacțiile medicamentelor ajung realmente în statistici. Pentru ei sunt doar numere. Și o persoana sa moara, e PREA MULT! Dacă cu ce tratezi, ucide: UNDE E PREMIUM NON NOCERE? Batjocoriți principiile de baza ale medicinii! Este o CRIMA și mai vreți să și OBLIGAȚI oamenii sa se injecteze!

CRIMA! CRIMA! CRIMA!

De când funcționează „democrația” pe principiul mor unii ca să trăiască alții?!
Reacțiile adverse din prospecte sunt foarte grave, multe debilitante, cu efecte nefaste pe viata!

#STOPCERTIFICATVERDE

Trimite acest mesaj tuturor deputaților, tapetați-le paginile de Facebook, puneți linkul de la Parlamentul European să vadă cu ochii lor:
https://www.europarl.europa.eu/…/B-9-2021-0475_RO.html

Sursa: Vaccin Edu

Sursa: Luju.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top