76% dintre decesele recente de Covid din Vermont au fost ale unor persoane „complet vaccinate”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cel mai vaccinat stat din America se confruntă cu niveluri record de infectări și de decese în rândul persoanelor vaccinate, pe fondul unei tendințe naționale de eșec al „vaccinului” Covid. Mai mult de trei sferturi dintre decesele atribuite infectării cu SARS‑CoV‑2 în Vermont luna trecută au fost înregistrate în rândul persoanelor „complet vaccinate”, au dezvăluit recent autoritățile sanitare din acest stat, potrivit LifeSiteNews.

Într-un e-mail remis ziarului Vermont Daily Chronicle, Departamentul de Sănătate din Vermont a declarat săptămâna trecută că doar opt dintre cele 33 de decese cauzate de virus în septembrie au fost înregistrate la persoane nevaccinate.

Un purtător de cuvânt al departamentului a declarat pentru publicație că aceste cazuri de infectare la persoane vaccinate pot reflecta o eficacitate insuficientă a vaccinurilor, deoarece cei care au murit, dintre care majoritatea erau în vârstă, au fost probabil „printre primii care au fost vaccinați”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top