769 de sportivi s-au prăbușit în timpul competiției în ultimul an. Vârsta medie a jucătorilor care au făcut stop cardiac este de doar 23 de ani (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


De-a lungul ultimului an și mai bine, atleți din întreaga lume au căzut ca muștele în timp ce concurau la meciuri. Dacă nu și-au pierdut cunoștința, au fost văzuți apucându-se cu mâinile de piept, incapabili să respire din cauza unor probleme cardiace subite care i-au lovit în toiul competiției.

Acest val de probleme cardiace este fără precedent, ca să nu spunem mai mult. Niciodată nu am mai văzut atâția atleți tineri, sănătoși, de talie mondială, confruntându-se în massă cu probleme cardiace în acest mod. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria sportului. În plus, momentul apariției acestui fenomen de amploare este cu atât mai relevant, cu cât se suprapune perfect cu lansarea pe piață a serurilor experimentale Covid, remarcă The Gateway Pundit.

În luna decembrie, circa 300 de atleți au căzut la pământ sau au intrat în stop cardiac după administrarea „vaccinurilor” experimentale Covid.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top