81 de studii de cercetare confirmă că imunitatea naturală la Covid-19 este egală sau superioară celei oferite de vaccinuri

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Nu ar trebui să impunem nimănui vaccinurile Covid, în condițiile în care dovezile arată că imunitatea dobândită în mod natural este egală sau mai robustă și superioară celei oferite de vaccinurile existente. În schimb, ar trebui să respectăm dreptul la integritate fizică al indivizilor, pentru ca aceștia să decidă pentru ei înșiși, scrie Dr. Paul Elias Alexander într-un articol publicat de The Defender.

Autoritățile din domeniul sănătății publice și sistemul medical, cu ajutorul presei politizate, induc lumea în eroare cu afirmații conform cărora vaccinurile Covid-19 oferă o protecție mai mare decât imunitatea naturală.

Directoarea Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, de exemplu, a dezinformat lumea cu declarația sa publicată în octombrie 2020 în LANCET, conform căreia „nu există dovezi privind o imunitate protectoare de durată la SARS-CoV-2 în urma infectării naturale” și că „efectul scăderii imunității ar reprezenta un risc pe termen nelimitat pentru populațiile vulnerabile”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top