A început procesul politicienei, Päivi Räsänen, din Finlanda care riscă să facă 2 ani închisoare pentru că a citat din Biblie pe Twitter

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Procesul lui Päivi Maria Räsänen, o mamă finlandeză, deputată în Parlament și soția unui pastor luteran finlandez, s-a prezentat în fața instanței, la Helsinki. Fostul ministru finlandez de interne și deputat creștin-democrat a sosit în sala de judecată cu Biblia din care a citat pasajele pentru care este incriminată.

Potrivit instituțiilor de presă finlandeze, Räsänen a participat în trecut la proceduri privitoare la legislația în ceea ce privește discursul instigator la ură, iar acum va fi judecată în instanță pentru comentariile ei. De asemenea, aceasta este acuzată că a criticat Biserica Luterană din Finlanda pentru că sprijină mișcarea LGBT și, totodată, a criticat o paradă a acestei comunități de la Helsinki. Femeia mai primește critici și pentru că a scris o carte despre viziunea creștină a unei familii.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top