A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri? (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


O conferință de acum 12 ani a miliardarului malthusianist Bill Gates provoacă și azi noduri în gât și gargara de rigoare echipelor de verificatori ai poporului globalist, recte „fact-check”-erilor din noile Ministere ale Adevărului Covid, agențiile de știri false internaționale, cum ar fi Reuters sau AFP cu slugile lor locale.

Dacă pentru Reuters obiectivitatea comisarilor pandemici online s-a dus pe copcă după ce s-a demonstrat că președintele Consiliului de administrație al agenției, James Smith, este investitor de top la Pfizer, AFP o scaldă cu verificarea „independentă”. Așa să fie? Agenția franceză, care, conform ARHIVEI MITROKHIN, a fost bine penetrată de KGB în trecut și s-a aflat într-o relație contractuală cu Fundația sub care zburdă globaliștii de la Reuters, este co-finanțată de statul francez. În prezent așa cum îl știm, ultra-vaccinist, în ciuda milioanele de francezi care se opun acestei politici totalitariste, week-end de week-end, în sute de orașe de pe tot cuprinsul Franței.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top