Aberant: Elevii unei orchestre muzicale din Washington, SUA, obligați să repete izolați în corturi individuale, din cauza Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un liceu din Washington a găsit un mod aberant – și, desigur, hilar – pentru ca elevii săi să facă muzică în vremurile pandemiei.

De când s-a întors la școala față-n față, liceul Wenatchee din statul Washington (SUA) a oferit elevilor săi cu înclinație muzicală corturi pop-up individuale pentru repetițiile trupei.

Fiecare student este închis în propriul cort pop-up, cu instrumentul său. Împreună, muzicienii înfășurați în cort joacă în același timp social, distanțându-se la șase metri distanță. Trupa repetă, de asemenea, în schimburi, pentru a reduce contactul social și șansa de a răspândi COVID-19.

Se întâmplă în timp ce elevii din partea de est a statului Washington se întorc la școli, după o lungă perioadă de învățare la distanță.

Potrivit Wenatchee World, Alison Chamberlain, studentă de doi ani, poate fi văzută cântând la saxofon într-un singur cort, distanțat de colegii colegi de trupă, care toți au ochii pe dirijor.

Ziarul informează, de asemenea, că elevul Juan Cruz ar putea fi văzut luptându-se să se încadreze în spațiul închis, în timp ce el încerca să cânte la susafon în timpul erepetițiilor trupei Wenatchee High School de marți, scrie ClassicFM.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top