Aceleași știri alarmiste despre viroze respiratorii au apărut în fiecare an până în 2020 de când i se spune Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cum se înfricoșează populația

Știrile despre spitale pline și internări pe bandă rulantă nu sunt de azi sau de ieri, ci de ani buni, cu aceleași titluri îngrijorătoare, aceleași texte alarmiste.

Cum se înfricoșează populația - Aceleași știri alarmiste despre viroze respiratorii au apărut în fiecare an până în 2020 de când i se spune Covid 19


Viroze, carantine și vaccinări…2007


Cum se înfricoșează populația - Aceleași știri alarmiste despre viroze respiratorii au apărut în fiecare an până în 2020 de când i se spune Covid 19

O știre din 2012


Știre din 2015

Cum se înfricoșează populația - Aceleași știri despre viroze respiratorii au apărut în fiecare an până în 2020 de când i se spune Covid 19

Recorduri și alarmisme din 2015


Aceleași știri alarmiste despre viroze respiratorii au apărut în fiecare an până în 2020 de când i se spune Covid 19

Una din 2011


Aici o știre din 2019, mai multe cazuri ca în alți ani, posibil din cauza îmbătrânirii populației. Pe atunci (2019) încă nu i se spunea covid-19


Încă o știre cu internări pe bandă rulantă, din 2015


Sezonul rece, când apar gripele, este același în fiecare an. Argumentul “nu s-a murit atât în alți ani cum se moare în acest an de covid” trebuie criticat din două puncte de vedere:

1. În alți ani nu erau încurajați financiar doctorii să declare pacienți morți de covid.

2. În alți ani nu s-a vaccinat o treime din populație cu un ser experimental ce are efecte adverse severe.

Argumentul principal pe care îl susțin este următorul: Gripa/Viroza Respiratorie a fost redenumită în Covid-19 începând cu anul 2020.

Nu este o surpriză faptul că presa bagă spaima în oameni pentru rating, au făcut-o dintotdeaună, iată încă câteva știri de acest gen:


Cum se înfricoșează populația - Aceleași știri despre viroze respiratorii au apărut în fiecare an până în 2020 de când i se spune Covid 19
O pandemie din trecut

Un vaccin eșuat

Au exersat scenariul pandemic cu acele gripe porcine/aviare într-o etapă în care la radio și la știri doar despre asta auzeai.

Totodată a fost o ocazie să promoveze vaccinuri experimentale, care, ca și acum, nu au rămas fără efecte adverse severe.


Iată link-uri la pozele cu știrile alarmiste – https://anotepad.com/notes/3ira9b6y

Ca să verificați și singuri, intrați pe duckduckgo.com, căutați “internari spital viroză resporatorie” și folosiți funcția de timp la filtrele de căutare, în care puneți custom range între octombrie 2004 și octombrie 2019.

În acest climat ostil din punct de vedere psihologic, ce spun autoritățile despre acei jurnaliști și informatori care doresc să reducă nivelul de panică și să-i ferească pe oameni de pericolul unei vaccinări nesigure?

Raed Arafat: Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze

Privire de psihopat îmbătat de putere

ActiveNews:

„Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat sâmbătă Yasser Arafat, șeful DSU.

„Acum, cu tot dreptul de liberă exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, a spus Arafat.

În ritmul ăsta vor apărea contracte pe capul lui Arafat.

În opinia sa, „suntem la momentul în care să facem așa”, conform Agerpres (maghiară / română). „Măcar două – trei luni, după care putem să continuăm cum vrem, dar în acest moment trebuie oprit microfonul, cel puțin cel oficial, de la televiziuni, de la radiouri.”

Arafat este deja la a doua violare verbală a Constituției României. În urmă cu mai puțin de 10 zile, într-un răspuns către Avocatul Poporului, secretarul de stat a declarat că „nu mă oprește pe mine Constituția”, document fundamental al statului român care prevede și că „Nimeni nu este mai presus de lege”.

Poveste asta cu tăiatul microfonului tuturor celor care nu participă la cântarea în struna autorităților statului a mai avut loc în România, pe parcursul a 45 de ani. S-a numit comunism. Regim care l-a primit pe Arafat în baza planurilor Securității legate de statele arabe. Cine este Arafat? A ajuns Arafat deasupra Constituției României?

Spectrul stalinismului se întoarce să bântuie România, prin personaje sinistre ca Raed Arafat, Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Alexandru Muraru, Alexandru Florian, Emilian Imbri, etc. Aceștia gâtuiesc poporul cu restricții absurde care generează crize economice, epidemii de depresii și probleme psihologice, efectiv distrugând vieți și reducând nivelul de trai.  La următorul protest nu mai strigăm “Arafat nu uita, asta nu e țara ta“, ci “Arafat. Spânzurat!”

Observ demența unor autorități tot mai nepopulare, în care încrederea generală scade, autorități care, după cele mai mari proteste pentru libertate de când a început nebunia, nu au dat înapoi, ba din contră au insistat să ia măsuri restrictive adiționale, să încalce mai multe drepturi și libertăți pentru a ne constrânge să ne vaccinăm. Vor să ne înțepe copiii, vor să ne ia pâinea de la gură prin accesul în magazine condiționat de “certificatul verde”, care este mai degrabă roșu-comunist.

Din acest moment este război total între popor și alogenii care s-au cocoțat la putere. Oricâte restricții vor impune, oricât de inventive vor fi constrângerile în vederea vaccinării, nu vom face compromis.  Rezistați, regimul dement are zilele numărate și vom trăi să-l vedem prăbușindu-se.

Totuși a venit momentul să facem mai mult decât să rezistăm.

A venit momentul să participăm activ la fermentarea unei revoluții. Sădiți neîncrederea în autoritățile ticăloase, sădiți neîncrederea în guvern și în aripa criminală a sistemului sanitar. Sabotați unde puteți, concedii medicale în locurile în care se impune vaccinare obligatorie, dacă sunteți polițiști și jandarmi, nu-i faceți nimic omului liber fără botniță pe stradă, dacă lucrați într-un restaurant, nu controlați clienții pentru certificat vaccinal. Dacă sunteți într-un sat pe la țară, vorbiți cu fiecare locuitor, înfierați-i împotriva celor care vor să vaccineze copiii, arătați cazuri de tineri sănătoși, morți după vaccin, legați pandemia de scumpirile recente, alimentați starea generală de revoltă. Avertizați că vor veni după ei în sat cu jandarmii și seringile, vorbiți despre acest scenariu, își vor aminti că au la îndemână toporul, furca și coasa. Dacă lucrați în spital, filmați paturile goale, filmați acfte de neglijență sau malpraxis, distribuiți informațiile reale despre cazuri, decese și banii primiți de la Big Pharma. Orice amendă primiti, contestați-o în instanță. Orice politist care vă dă amendă are un nume și prenume, luați numele și faceți plângere pentru abuz în serviciu. Știi vreun magazin sau restaurant care controlează clienții pentru certificat? Fă plângere la ITM, la protecția consumatorului, trimite controale peste ei. Oriunde v-ați afla, căutați alți colegi care refuză vaccinarea, grupați-vă, întâlniți-vă periodic, organizați-vă, împreună sunteți mai puternici. Informați-vă corect semenii prin distribuirea articolelor care contrazic narativa oficială. Umbriți “sursele oficiale” cu articole din presa liberă, răspândiți-le pe toate rețelele și vorbiți de la om la om, cu prietenii, cu taximetristul, cu oameni la coadă, oriunde se poate, puneți întrebări pentru a încuraja gândirea critică, apoi arătați cu degetul pe cei răspunzători de situația în care ne aflăm, la urmă oferiți soluția care nu poate fi alta decât pedepsirea fizică a criminalilor. Amintiți oamenilor credincioși cine a închis bisericile, cine a impus botnița în casa Domnului, treziți-i din letargie și îndemnați-i să-l urmeze pe Hristos care a pătruns în templu cu biciul, alungând schimbătorii de bani.


Sursa: Incorect Politic

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top