Activistul Cătălin Berenghi: Vaccinurile ARN mesager sunt arme biologice a căror proteină spike se propagă precum virusul SARS-CoV-2

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Proteina spike este biologic activă și cauzează cheaguri de sânge, provocând accidente vasculare cerebrale, crize la inimă, embolie pulmonară și infertilitate.

Propriile documente ale companiei Pfizer relevă că acest fenomen este bine cunoscut de producătorii de vaccinuri.Ceea ce devine acum evident este că vaccinurile de azi au fost intenționat concepute să funcționeze ca vaccinuri auto-replicative, pentru a propaga armele biologice cu proteine spike la cei ce refuză să fie vaccinați.

După cum scria the Bulletin of the Atomic Scientists anul trecut, „oamenii de știință lucrează la vaccinuri care se propagă la fel ca o boală. Ce ar putea să meargă prost?”.

Asta explică toate efectele ciudate ale coagulării sângelui resimțite în prezent de persoanele nevaccinate care se găsesc în apropierea unor persoane vaccinate.

Vaccinul Covid este elementul-cheie al acestui plan genocidar împotriva umanității, iar asta explică de ce ei desfășoară eforturi atât de disperate pentru a-i reduce la tăcere pe scepticii vaccinului, a cenzura medicii și oamenii de știință și a constrânge cât mai mulți oameni cu putință să-și injecteze vaccinul. Din cauza naturii transmisibile a proteinei spike și a deturnării sintezei proteinelor din organism prin vaccinurile cu ARN mesager, globaliștii nu au, probabil, nevoie să se vaccineze decât aproximativ 50% din orice populație dată și și-au atins deja acest obiectiv în majoritatea țărilor.

Nu au nici măcar nevoie ca cealaltă jumătate a populației să-și dea consimțământul, deoarece aceste persoane vor fi „vaccinate” prin însăși transmiterea proteinei spike. Ceea ce înseamnă că aproape toată lumea va fi infectată prin proteina spike, ceea ce face pe aproape toată lumea vulnerabilă la posibilitatea unei reacții hiperinflamatorii atunci când este expusă la tulpini de coronavirus de tip sălbatic, care vor fi eliberate mai târziu în cursul acestui an. Este un sistem binar de armă, înțelegeți?De unde extrema importanță a modulării imunitare, a ținerii unui regim anti-inflamatoriu, a evitării substanțelor alergene în alimentație și medicină etc.

Vaccinul este pandemia Proteina spike este arma biologică. Și orice persoană care primește încărcătura de ARN mesager își vede propriul corp transformat într-o uzină de arme biologice, care e exploatată pentru a infecta alte persoane.”

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top