Activistul Daniel Roxin: România – Marea afacere cu teste PCR

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Av. Gheorghe Piperea: Caz practic, perceput ex proprii sensibus, referitor la frumoasele afaceri plandemice.

Bănuiesc că multă lume își mai amintește de OK Medical, societatea insolventă și lipsită de autorizație de la DSP pentru a face teste pisiar, inventatoarea testelor în parcarea de la mall. Sunt șanse să o știți încă, pentru că a încercat să se agațe de criza refugiaților – cu 2 săptămâni înainte a anunțat că oferă teste pisiar gratuite tuturor celor care au fugit din calea războiului, ofertă pe care a retras-o recent, pe motiv că refugiații au mașini scumpe.

Prin vara lui 2020, când testele pisiar necesare plecării în vacanță în Grecia sau Bulgaria costau cca 400 de lei și se făceau în parcare, această companie se lăuda că procesează 3000 de teste pe zi (această susținere încă se mai află pe site-ul lor). Doar că OK Medical nu era titularul laboratoarelor care efectuau propriu-zis testele – nu putea, pentru că nu avea autorizație de la DSP. Era doar parcarea în care se recoltau probele pentru teste.

Citește mai mult pe blog-ul Daniel Roxin.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top