Actorul și culturistul Michael Mitchell, dublu Mr. Universe, a decedat la câteva zile după a treia doză de vaccin Covid-19

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


De două ori Mr. Universe, actorul și culturistul Michael „Mike” Mitchell, cunoscut și din „Breaveheart” și „Gladiatorul”, a decedat în Turcia, după a treia doză de vaccin, la doar 65 de ani.

Era un om liber, care călătorea cu propriul yacht clasic, din lemn, pe mare, împreună cu soția sa, Denisse, după cum s-ar fi putut vedea în filmările de pe contul său de Facebook, dacă nu ar fi fost restricționate începând de azi. Probabil a căzut pradă manipulării că așa – „fully vaccinated”, după cum s-a exprimat – va călători liber. Însă la câteva zile după a treia doză a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. Coincidența este macabră. Întreaga istorie ne-a făcut să declarăm această tragedie drept Știrea tristă a lunii.

Detalii la MIKE MITCHELL, celebrul actor din filmele BRAVEHEART și GLADIATOR, a murit „din cauze naturale”, la o săptămână după ce fusese injectat cu a 3-a doză de vaccin anti-Covid. Avea 65 de ani. Presa turcă anunță că a făcut atac de cord

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top