Acuzație în Parlament: amenințarea Maiei Morgenstern – înscenare a serviciilor secrete ordonată de la nivel înalt, pentru a decredibiliza AUR

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


”Pentru că acuzaţi AUR de extremism şi antisemitism, vă întreb, domnule ministru liberal al internelor, când veţi da publicităţii numele atacatorului virtual al actriţei Maia Morgenstern? Sau poate nu doriţi să se afle că ar putea fi de fapt o altă înscenare împotriva AUR, ordonată serviciilor de la cel mai înalt nivel?!”.

Întrebarea acuzatoare i-a fost pusă ministrului Lucian Bode de către deputatul AUR Mihai Albișteanu, în plenul Parlamentului, la ultima rundă de declarații politice. De la mesajele de amenințare cu moartea la adresa actriței Maia Morgenstern, reamintim, se împlinește mîine o lună de zile fără ca românii să fi aflat cine este suspectul reținut, și apoi eliberat de anchetatori, și nici vreun alt element legat de ancheta de maxim interes public, relatează inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top