Acuzațiile unui dezertor chinez: China a răspândit Covid-19 cu bună știință și a anunțat restul lumii foarte târziu

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un dezertor chinez susține că virusul a fost răspândit cu bună știință de către China în timpul unui turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, scrie Daily Mail.

Wei Jingsheng, fost membru al fostului partid comunist chinez, spune că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi putut reprezenta primul eveniment în care s-a răspândit virusul.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan, originea pandemiei Covid-19, cu două luni înainte ca statul să fi informat Organizația Mondială a Sănătății despre primele sale cazuri.

Jingsheng susține că, nu întâmplător, unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au fost la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.

Am crezut că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini vor apărea acolo“, a mărturisit el în noul documentar Sky News What Really Happened in Wuhan.

Dezertorul dezvăluie că ar fi auzit că guvernul chinez a efectuat un „exercițiu neobișnuit“ în timpul jocurilor. „Știam despre posibilitatea ca guvernul chinez să folosească câteva arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că fac astfel de experimente“, a spus el.

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal din China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu. El a spus că sportivii francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare virusului SARS-CoV-2,  dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

Jingsheng susține, de asemenea, că a transmis îngrijorările către personalități cu statut înalt din cadrul administrației Trump în noiembrie SUA, dar a fost ignorat.

Acuzațiile vin în contradicție cu declarațiile publice ale OMS, când a lăudat China pentru „viteza remarcabilă“ cu care a răspuns la pandemie.

Sursa: Alephnews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top