Acuzațiile unui europarlamentar Cristian Terheș: China a câștigat din plin în urma pandemiei, țările din Europa s-au sinucis economic

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Europarlamentarul Cristian Terheș vorbește în cadrul unei postări publicate pe contul de Facebook despre ancheta pe care Joe Biden, președintele SUA, a solicitat-o în privința coronavirusului. Mai exact, a originii acestuia. Și asta după ce liderul de la Casa Albă a fost acuzat că a încercat să mușamalizeze această anchetă care fusese cerută și de predecesorul său, Donald Trump.

Cristian Terheș, despre solicitarea făcută de președintele Joe Biden

„Președintele SUA Joe Biden a dat ordin serviciilor secrete americane „să investigheze originea virusului COVID-19”, a anunțat chiar acesta azi, 26 mai. [link 1]
O investigație similară a cerut și Trump, acesta acuzând că virusul COVID-19 ar fi avut originea într-un laborator din regiunea Wuhan, China.

Surse media convergente, inclusiv CNN, l-au acuzat pe Biden că a încercat suprimarea investigării originii virusului COVID-19. [link 2]
În comunicatul Casei Albe [link 3] emis pe dată de 26 mai, însă, se afirmă că în luna martie 2021 Biden i-a cerut Consilierului pe Securitate Națională să ceară comunității de informații americane „să pregătească un raport cu privire la cea mai actualizată analiză a originilor COVID-19, inclusiv dacă a apărut din contactul uman cu un animal infectat sau dintr-un accident de laborator”, a scris Cristian Terheș, care a mai precizat:

„Poziția Casei Albe e cataclismică”

„Biden a primit raportul luna această și a cerut informații suplimentare, dat fiind că „nu s-a ajuns la o concluzie definitivă” privind cele două scenarii.
Poziția Casei Albe e cataclismică, pentru că demonstrează neregularitățile cu privire la originea și răspândirea acestui virus.
Fac precizarea că încă din luna martie 2020 am spus public că există foarte multe indicii că acest virus a fost creat în laborator, de unde a ieșit voit sau accidental.

Cu toate că OMS a fost notificat de Taiwan încă din luna noiembrie 2019 de existența acestui virus în zona Wuhan, OMS a ignorat informația și nu a notificat statele lumii pentru a lua măsuri de prevenție din timp. Acesta e și unul dintre motivele pentru care, în aprilie 2020, am cerut demisia președintelui OMS. [link 4]

„Singurul lucru pe care țările vestice l-au copiat de la chinezi sunt măsurile abuzive”

Nu în ultimul rând, astfel cum am mai spus public, acest virus a ajutat din plin China, atât economic cât și geopolitic. În timp ce toate țările vestice și-au omorât economiile cu măsurile restrictive aberante pe care le-au luat, economia Chinei a suferit un boom după această pandemie. Singurul lucru pe care țările vestice l-au copiat de la chinezi sunt măsurile abuzive și încălcările în masă a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului”, notează Evenimentul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top