Adevărata față a Uniunii Europene. Se declară gardian al drepturilor, dar le suprimă cu seninătate în cazul pandemiei (Opinie)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


”Bruxelles se pretinde a fi un gardian al drepturilor, dar este ciudat de tăcut cu privire la tratametul aplicat celor care nu se vaccinează. Din când în când UE intră în modul de denunțare pe scară largă. De obicei provocat de o acțiune „revoltatoare” a unuia dintre membrii săi estici.

De exemplu, la începutul acestui an, guvernul maghiar a introdus o legislație care ar limita predarea „ideologiei LGBT” în școli. Doamne, Parlamentul UE a intrat în război. Legislația de urgență a fost adoptată imediat în Parlamentul UE pentru a lua măsuri legale împotriva Ungariei pentru încălcarea „valorilor, principiilor și legii” UE. Toată lumea, de la Ursula von der Leyen la Emmanuel Macron, s-a alăturat spunând că legea grea maghiară este o amenințare pentru întreaga Europă.

Totuși, săptămâna trecută, greii UE, cât și Parlamentul însuși au tăcut în fața unei încălcări mult mai răspândite a libertăților. Austria a anunțat că își va trimite cetățenii într-un nou lockdown. Și că din februarie ar fi obligatoriu ca toți cetățenii să aibă vaccinarea Covid. Fără doar sau poate. În viitor, dacă doriți să ieşiţi din casă în Austria, va trebui să vă vaccinați.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top