Dr. Adina Alberts: Acceptarea vaccinurilor mRNA produse de Pfizer/BioNTech și Moderna este o greșeală

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Într-o postare publică pe media socială, doctorul Adina Alberts semnalează pericolul vaccinurilor ARN mesager. De asemenea, doamna doctor invocă poziția importantă a laureatului Nobel, doctorul Luc Montagnier care este împotriva proiectului de vaccinare în masă ca experiment și oportunitatea companiilor farmaceutice de a testa direct substanțe pe oameni.

<<“ACCEPTAREA VACCINULUI ESTE O GREȘEALĂ” declara într-un interviu Profesorul Luc Montagnier făcând referire la vaccinurile ARN mesager. Virusologul laureat al premiului NOBEL în 2008 pentru descoperirea virusul HIV, a declarat într-un interviu oferit jurnalistului Richard Boutry: “Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai…. Voi încerca să temperez entuziasmul pentru acest proiect de vaccinare. Este un proiect pe termen lung și noi cerem oamenilor să accepte utilizarea imediată a acestuia. Dar a-l accepta este o greșeală, deoarece riscăm să avem efecte absolut imprevizibile” spunea domnia sa.
“Ce fel de efecte?” întreabă jurnalistul.
“Ei bine, de exemplu cancere, celule pe care vom începe să le proliferăm … Acesta este pericolul când începem să ne jucăm de-a ucenicul vrăjitor.”
“Deci, după dvs, cei care presează populația să se vaccineze, sunt „ucenicii vrăjitori?” întreabă jurnalistul.
“ABSOLUT!” este răspunsul ferm al omului de știință.
Poate pe Profesorul Luc Montagnier îl credeți, dacă pe mine nu mă credeți… Sunt lucruri de bun simț, orice medic care are o conștiință ar trebui să lupte împotriva acestui curent abuziv! >>, declară doamna doctor Adina Alberts pe Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top