Dr. Adina Alberts: Cea mai mare ticăloșie – să vaccinezi anti-Covid-19 persoanele bolnave de Covid-19 și pe cele care s-au vindecat

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Doamna doctor Adina Alberts reacționează cu groază la știrea decesului asistentului de la UPU, Leca Gheorghe și trage un semnal de alarmă adresat atât colegilor medici cât și pacienților într-o postare pe Facebook.
„Cea mai mare ticăloșie – să vaccinezi anticovid persoanele bolnave de Covid sau pe cele care au trecut prin această boală așa cum se stipulează în prospectul acestor vaccinuri. Stimați colegi medici… Vă implor nu mai faceți asta. Îi veți avea pe acești oameni pe conștiință.
Indiferent de ceea ce scrie în prospectul acestor vaccinuri EXPERIMENTALE, vaccinarea nu ar trebui efectuată la persoane cu semne de boală sau la cei care s-au imunizat natural. Pentru Dumnezeu!!!
Asistentul de la UPU a Spitalului Județean Neamț care a fost vaccinat deși avea simptome de infectare cu Sars Cov2, a murit ieri seară la un spital din Cluj-Napoca, anunță surse din Spitalul Județean Neamț.
Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar la momentul vaccinării, avea o tuse. Totuși medicul de la centrul de vaccinare a decis că se poate imuniza. La aproximativ 2 săptămâni după vaccinare, L.G. a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus și starea lui de sănătate s-a agravat. A fost transferat la un spital din Cluj-Napoca, unde, ieri seară, a decedat. Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis doamna doctor Adina Alberts pe Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top