Adrenalină pentru copiii injectați! Guvernul a comandat 4000 de Kituri de Urgență cu adrenalină pentru reacțiile adverse ale vaccinării (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat marți, 16 noiembrie, o hotărâre privind achiziționarea a 4000 de dispozitive cu adrenalină pentru copii, ca măsură de precauție înainte de demararea vaccinării Covid la minorii cu vârsta sub 12 ani. Adrenalina este folosită în cazul șocurilor anafilactice și în procedurile de resuscitare. Anafilaxia, o reacție alergică severă care poate pune în pericol viața, este una dintre reacțiile adverse ale vaccinurilor Covid. Hotărârea este semnată de premierul demis, Florin Cîțu, același care a inițiat comenzi uriașe de seruri experimentale Covid (120 de milioane de doze pentru un popor de sub 20 de milioane, dintre care circa 70% sceptici la vaccinare). Prezentăm mai jos textul Hotărârii CNSU nr. 103 / 16.11.2021, semnate de premierul demis dar inamovibil Florin Cîțu.

„Art.1 – Se aprobă stabilirea unei noi categorii de produse, stocuri de urgență medicală de strictă necesitate constând în dispozitive preumplute cu adrenalină de tip „EpiPen150Junior” de uz pediatric necesare desfășurării în siguranță a procesului de vaccinare a populației din grupele de vârstă 5-11 ani împotriva COVID-19, conform prevederilor anexei.

Art.2 – Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziționării produselor prevăzute la art. 1, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top