Adrian Năstase avertizează: Ne îndreptăm spre un regim autoritarist și măsuri de austeritate îngrozitoare

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Fostul premier Adrian Năstase a vorbit duminică seară la Antena 3 despre perioada „foarte complicată” pe care o traversează România în contextul pandemiei. El a avertizat că România se îndreaptă spre un regim autoritarist, lansând un atac subtil la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„Mi-e clar că nu eram pregătiți pentru asta (c.n. pandemie). Ce se întâmplă în țară, cred că vedem cu toții situația socială foarte complicată, în condițiile în care apare această suprapolarizare de care oamenii politici încă nu sunt foarte conștienți. Apare o situație politică care este tot mai complicată și care duce încetul cu încetul către un sistem autoritarist. În momentul în care o singură persoană a reușit să obțină Parlamentul său, Guvernul său, practic sistemul său de justiție, cel puțin așa cum apare în indicațiile care se dau în legătură cu unele teme în care soluția nu convine”, a spus Adrian Năstase.

Citește mai mult pe site-ul Antena3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top