Adrian Onciu: Culisele strângerii de mână dintre preşedintele Maia Sandu şi filantropul Alexander Soros, fiul miliardarului George Soros

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Alexander Soros (35) este moştenitorul imperiului global Soros. În calitate de vicepreşedinte al fundaţiei Open Society, cu sediul central în New York şi multiple ramificaţii în mediile politice din peste 100 de ţări, Alex Soros deţine o putere incontestabilă. Deţine puterea venerabilului său tată, încă activ la cei 91 de ani ai săi.

Aşa cum arată acum reţeaua globală de ONG-uri (dirijată momentan de George Soros), o putem asimila cu uşurinţă unei redutabile mega-agenţii de informaţii. N-ar fi deloc surprinzător să aflăm, printr-un concurs de împrejurări, că fundaţia Open Society a fost  încă de la înfiinţare un produs premium al Central Intelligence Agency (CIA) din Statele Unite. Şi că fondurile fundaţiei sunt mai puţin rezultatul ”geniului financiar” al lui George Soros, cât consecinţa directă a unor transferuri netransparente, strict secrete, din taxele şi impozitele americanilor. 

Citiți mai mult pe site-ul Mediafax.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top