Adrian Severin: Lecția și confesiunea unei profesoare de etică din Canada, referitoare la vaccinare. Urmăriți-o cu atenție!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


“Cum poți fi medic și să te opui vaccinării anti Covid 19?” – se întreabă unii. Tot atât de bine ne putem întreba cum poți fi medic și să nu faci diferența între un vaccin și o terapie genică / genetică?

“Mă vaccinez anti Covid întrucât am încredere în știință.” – afirmă unii. Sunt mari oameni de știință care se împotrivesc terapiei genice respective, cel puțin pe motiv că nu a fost suficient testată. În care din cele două opinii științifice să avem încredere?

Bolnavii de SARS CoV 2 nu au nevoie de vaccin, ci de tratament. Vaccinul este pentru oamenii sănătoși. De ce nu se lucrează la tratament și nu se popularizează aplicarea lui? În condiții de pandemie prioritatea este să tratezi, căci nu mai e nimic de prevenit.

Acestea și multe alte întrebări nu sunt pledoarii împotriva vaccinului și vaccinării, ci pledoarii în favoarea gândirii libere și critice. Se pare că răpirea libertăților începe cu abolirea libertății de a gândi. Specificul acesteia constă în faptul că libertatea gândului nu poate fi confiscată decât de către noi înșine, de către posesorul gândului.

Dacă drepturile și libertățile au ajuns să ne fie desființate atât de ușor, este pentru că am abandonat dreptul de a gândi liber.

Urmăriți acest filmuleț! Poate vă redeschide gustul pentru a gândi liber ca o condiție prealabilă păstrării celorlalte libertăți și ca o garanție că veți putea fi făuritorii propriului destin.

Sursa: Adrian Severin

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top