Adrian Streinu-Cercel, alarmistul de serviciu căruia Big Pharma îi bagă bani în buzunar pentru a isteriza populația să se vaccineze (Video)

Vă mai amintiți în 2010 isteria gripei porcine când moartea lui Toni Tecuceanu, actorul de la “Cronica Carcotașilor”, a fost pusă pe seama virusului AH1N1 în întreaga mass-medie de către Streinu Cercel?

Mediatizarea mincinoasă a cauzei decesului lui Toni Tecuceanu de către Cercel a dus la o adevărată „epidemie” de vaccinări la Spitalul Matei Balș condus de acesta. Practic după ce Streinu Cercel anunțase că actorul avea gripă porcină, în România s-a declanșat o adevărată isterie cu privire la vaccinarea împotriva temutului virus. Televiziunile anunțau că s-a declanșat „efectul Tecuceanu”.

Astfel, dacă cu o zi înainte de moartea actorului, la Institutul Matei Balș veneau să se vaccineze 6 persoane pe zi, de a doua zi au început să solicite vaccinul valuri de sute de bucureșteni pe zi. Până la data declanșării „efectului Tecuceanu” se vaccinaseră în toată țara doar 210.000 de persoane, însă după această dată solicitările crescuseră de cel puțin 10 ori, iar primăriile din întreaga țară au instalat corturi pentru a putea face față cererilor de vaccinare.

Însă, la cinci ani după deces și la sfârșitul unui proces deschis de familia lui Toni Tecuceanu pt. obținerea dosarului medical al acestuia de către familie, drept încălcat în mod aberant de directorul spitalului Matei Balș, Streinu Cercel, tatăl şi fratele lui Toni Tecuceanu au reușit să dovedească în instanţă ceea ce ştiau clar şi anume că nu virusul AH1N1 a fost cauza decesului artistului, ci un bacil extrem de periculos cu care s-a infectat în timp ce era internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.

Mai recent, același Cercel, „specialistul cel mai titrat în epidemiologie din România”, a doua zi după ce în România fusese depistat primul caz de infectare cu noul coronavirus, pe 27 februarie, declara, într-un interviu la Digi 24, următoarele: „coronavirusul este de 10 ori mai slab decât gripa”.

Mai devreme, în luna ianuarie, când epidemia deja depășise granițele Chinei, Adrian Streinu-Cercel spunea că „riscul ca epidemia să ajungă în România este substanțial redus”.

Acum, după 12 ani de la episodul Tecuceanu, când Adrian Streinu-Cercel a isterizat populația în mod mincinos să se vaccineze împotriva „noii gripe” de atunci, din 2010, același avertizor de serviciu pe dezastre infecțioase, Streinu Cercel trasează noi coduri roșii în prime-time, punând presiune pe stat și influențând achiziții publice medicale cu mesaje alarmiste pentru „pașapoarte de imunitate” împotriva virusului chinezesc SARS-CoV-2 și pentru vaccinurile Covid-19 pe care, desigur, le promovează agresiv pentru prietenii săi din companiile farmaceutice multinaționale.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top