Adrian Streinu-Cercel, alarmistul de serviciu căruia Big Pharma îi bagă bani în buzunar pentru a isteriza populația să se vaccineze (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Vă mai amintiți în 2010 isteria gripei porcine când moartea lui Toni Tecuceanu, actorul de la “Cronica Carcotașilor”, a fost pusă pe seama virusului AH1N1 în întreaga mass-medie de către Streinu Cercel?

Mediatizarea mincinoasă a cauzei decesului lui Toni Tecuceanu de către Cercel a dus la o adevărată “epidemie” de vaccinări la Spitalul Matei Balș condus de acesta. Practic după ce Streinu Cercel anunțase că actorul avea gripă porcină, în România s-a declanșat o adevărată isterie cu privire la vaccinarea împotriva temutului virus. Televiziunile anunțau că s-a declanșat „efectul Tecuceanu”.

Astfel, dacă cu o zi înainte de moartea actorului, la Institutul Matei Balș veneau să se vaccineze 6 persoane pe zi, de a doua zi au început să solicite vaccinul valuri de sute de bucureșteni pe zi. Până la data declanșării „efectului Tecuceanu” se vaccinaseră în toată țara doar 210.000 de persoane, însă după această dată solicitările crescuseră de cel puțin 10 ori, iar primăriile din întreaga țară au instalat corturi pentru a putea face față cererilor de vaccinare.

Însă, la cinci ani după deces și la sfârșitul unui proces deschis de familia lui Toni Tecuceanu pt. obținerea dosarului medical al acestuia de către familie, drept încălcat în mod aberant de directorul spitalului Matei Balș, Streinu Cercel, tatăl şi fratele lui Toni Tecuceanu au reușit să dovedească în instanţă ceea ce ştiau clar şi anume că nu virusul AH1N1 a fost cauza decesului artistului, ci un bacil extrem de periculos cu care s-a infectat în timp ce era internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.

După 11 ani, în februarie 2020 o nouă pandemie le-a oferit celor din BigPharma posibilitatea să facă din nou profituri uriașe. Astfel, același Streinu-Cercel, vuvuzeaua companiilor farmaceutice în România, și-a reintrat în rolul de alarmist de serviciu pe dezastre infecțioase și a început să traseze noi linii roșii în prime time, punând presiune pe Guvern și influențând achiziții publice medicale, precum vaccinurile Covid-19 pe care, desigur, le promovează agresiv pentru prietenii săi din companiile farmaceutice multinaționale. Asta deși Streinu Cercel nu înțelesese la început pandemiei că operațiunea Covid-19 trebuie vândută publicului într-un anumit fel și pe la televiziuni, precum Digi24, făcea aprecieri medicale fără o agendă dictată.

Mai devreme, în luna ianuarie, când epidemia deja depășise granițele Chinei, Adrian Streinu-Cercel spunea că „riscul ca epidemia să ajungă în România este substanțial redus”.

Așadar, după 11 ani de la episodul Tecuceanu, când Adrian Streinu-Cercel a isterizat populația în mod mincinos să se vaccineze împotriva „noii gripe” de atunci (AH1N1), Streinu Cercel își reintră în rolul de promotor al produselor medicale precum vaccinurile, pe care le promovează pentru prietenii săi din companiile producătoare de vaccinuri, exact cum o făcea în 2010.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top