Agenția Europeană a Medicamentului: Vaccinul Covid-19 este autorizat temporar pentru un test clinic pe populație

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Avocatul Piperea afirmă faptul că reclama la medicamentele care nu se eliberează decât cu prescripție medicală este interzisă. Potrivit prospectului public, Cominarty (vaccinul Pfizer & BionTech) este un medicament care nu se eliberează decât cu prescripție medicală. Așadar, reclama la Cominarty este interzisă, chiar dacă este susținută oficial, din bani publici. Pentru scoaterea acestei reclame de pe posturile tv/radio este responsabil CNA. Pentru scoaterea acestei reclame de peste tot (inclusiv de pe paginile de socializare și de pe publicațiile electronice sau din ziare tipărite) este responsabilă CNA. Mai mult chiar, reclama la medicamente de orice fel făcută de medici este interzisă. Colegiul medicilor este responsabil pentru sancționarea medicilor care încalcă această interdicție.

PS Din documentele oficiale ale Agenției Europene a Medicamentului rezultă că acest vaccin este autorizat condiționat, temporar (până la 31 august 2021) și cu obligația producătorului și a instituțiilor publice sau private care îl diseminează populației de a-i monitoriza efectele timp de doi ani. Este, vorba, practic, de un test clinic pe medicamente. Cum este posibil ca o substanță experimentală să fie vândută unei populații de 450 de milioane de persoane? Cum este posibilă impunerea unor segregări sociale și economice împotriva celor care refuză să se supună unor experimente clinice? Nu cumva este o chestiune de siguranță națională, care ar trebui să fie prioritară campaniei pro-vaccin (care mai mult irită decât convinge)?

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top