Agenția Europeană pentru Medicamente, care aprobă toate medicamentele în UE este finanțată de companiile farmaceutice (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Europarlamentarul Cristian Terheș a făcut în emisiunea Sorinei Matei o dezvăluire bombă care arată că, de fapt, toate medicamentele aprobate în Uniunea Europeană primesc girul Agenției Europeană pentru Medicamente, un organism care este finanțat direct de către producătorii de medicamente din UE.

„Gândiți-vă că E.M.A (Agenția Europeană pentru Medicamente), eu am fost șocat acum, am avut raportul de gestiune a E.M.A. Îi invit pe cei care ne urmăresc să caute pe Internet. E.M.A se susține, deci finanțarea E.M.A este din procentele pe care le plătesc firmele farmaceutice. Păi nu este conflict de interese? Evident că este. […] Ce interes ar avea E.M.A să respingă un produs medical? Că dacă îl respinge nu mai primește bani de la firma respectivă”, a afirmat europarlamentarul Cristian Terheș.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top