Agentul Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe vinde spionii României!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Iată că ministrul Apărării are un concurent serios în ceea ce privește nivelul obedienței afișate față de paretnerii strategici americani în persoana omologului de la Ministerul Afacerilor Externe. Iar dacă generalul Nicolae Ionel Ciucă a umflat deja conturile samsarilor americani de armament cu miliarde de dolari, Bogdan Aurescu nu se lasă nici el mai prejos.

Aurescu dă roice ca să plece la New York

Astfel că ministrul de Externe, obsedat de a primi postul diplomatic mult visat de ambasador al României la sediul Organizației Națiunilor Unite de la New York încearcă să intre cu orice preț în grațiile americanilor. Astfel că agentul Aurescu, așa cum îi place încă atât de mult să fie prezentat nu pierde niciun prilej de a își dovedi servilismul față de politica externă a Statelor Unite ale Americii.

”Lătrăul” american

Astfel că la Consiliul Uniunii Europene din 22 februarie, Bogdan Aurescu a luat cuvântul, ținând o prelegere care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalți omologi europeni. Dar nu pentru că Bogdan Aurescu ar fi cerut ceva și pentru România, ci doar pentru frenezia cu care a solicitat ”adoptarea de noi măsuri restrictive ale UE în contextul ultimelor evoluții din Rusia în ceea ce privește cazul Navalnîi”. Iată însă că la doar o lună după ce s-a zbătut pentru aplicarea de noi sancțiuni Federației Ruse, Bogdan Aurescu o comite din nou! Astfel că la reuniunea miniștrilor afacerilor externe din statele membre NATO, care a avut loc pe 24 martie, la Bruxelles, Aurescu a pledat din nou pentru consolidarea posturii de descurajare și apărare pe întreg Flancul estic. Iar panicat de ”agresiunea rusă”, ministrul român a cerut astfel practic și mai multe trupe americane la Marea Neagră și întărirea capabilităților de luptă ale Armatei, ca să aibă ce cumpăra Ciucă! Însă fibrilațiile în care a intrat Aurescu pentru a îi servi cât mai bine pe americani l-ar fi adus pe acesta la un singur pas de a vinde practic spionii României! Și nu că nu ar mai fi făcut-o și Ioan Talpeș în trecut… Numai că Aurescu a cerut ca ”agenții de influență” din străinătate să informeze ce alte abordări de subiect ar fi pe placul americanilor, ca să se poată adapta și ministrul nostru din timp. Noroc însă cu capetele luminate din Centrala MAE, care au conștientizat că astfel nu am face decât să ne deconspirăm spionii care își apără țara la adăpostul protecției diplomatice, scrie Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top