Alarmant. Datele VAERS publicate la zi arată o creștere a numărului de efecte adverse grave după vaccinurile Covid-19

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Rapoartele despre leziunile cauzate de vaccinurile COVID-10 în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare doar într-o săptămână, arată datele VAERS.

Potrivit cdc.gov/vaccine, VAERS este sistemul național de avertizare timpurie care monitorizează siguranța vaccinurilor după ce acestea sunt autorizate pentru utilizare. VAERS face parte din sistemul mai larg de siguranță a vaccinurilor din Statele Unite. Sistemul este co-administrat de CDC și FDA.

Numărul  efectelor adverse raportate în urma vaccinurilor COVID-19 continuă să crească, potrivit datelor publicate astăzi de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Datele provin direct din rapoartele transmise sistemului de raportare a efectelor adverse la vaccin, VAERS.

În fiecare vineri, VAERS face publice toate rapoartele privind leziunile după vaccinare primite de obicei cu aproximativ o săptămână înainte de data publicării.

Datele din această săptămână au arătat: 3.449 de efecte adverse totale, inclusiv 58 clasificate drept grave, în rândul tinerilor

În SUA au fost administrate 281,6 milioane de doze de vaccin COVID începând cu 21 mai. Aceasta include 120 de milioane de doze de vaccin Moderna , 152 milioane de doze de Pfizer și 10 milioane de doze de vaccin Johnson & Johnson (J&J).

Din cele 4.406 decese raportate la 21 mai, 23% au avut loc la 48 de ore de la vaccinare, 16% au avut loc la 24 de ore și 38% au avut loc la persoanele care s-au îmbolnăvit în 48 de ore de la vaccinare.

Datele VAERS din această săptămână arată:

-20% din decese au fost legate de tulburări cardiace.
-54% dintre cei care au murit erau bărbați, 44% erau femei, iar rapoartele de deces rămase nu includeau sexul decedatului.

-Vârsta medie a decesului a fost de 74,4, iar cele mai tinere decese raportate includ doi tineri de 15 ani (VAERS ID 1187918 și 1242573 ) și un tânăr de 16 ani (VAERS ID 1225942 ). Au fost raportate alte decese la copii sub 16 ani care nu au putut fi confirmate sau care conțin erori evidente.

https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/vaers-vaccine-injury-may-28.jpg

Începând cu 21 mai, 1.641 de femei însărcinate au raportat evenimente adverse legate de vaccinurile COVID, inclusiv 527 de rapoarte de avort spontan sau de naștere prematură

-Din cele 2.577 de cazuri de paralizie raportate, 52% au fost raportate după vaccinările Pfizer-BioNTech , 41% după vaccinarea cu Moderna și 192 de cazuri, sau 9%, din cazurile de paralizie Bell au fost raportate împreună cu J&J.

-Au existat 238 de rapoarte de sindrom Guillain-Barré, cu 43% din cazuri atribuite Pfizer, 38% Moderna și 23% J&J.
-Au fost 74.781 de rapoarte de anafilaxie, 39% din cazuri fiind atribuite vaccinului Pfizer , 50% Moderna și 10% J&J .
-Au fost raportate 4.433 de tulburări de coagulare a sângelui. Dintre acestea, 1.842 de rapoarte au fost atribuite lui Pfizer, 1.359 de rapoarte către Moderna și 1.194 de rapoarte către J&J.

CDC investighează problemele cardiace la adolescenți, adolescenți după vaccinul COVID

Pe 24 mai, The Defender a raportat că CDC investighează rapoarte despre adolescenți și tineri adulți vaccinați împotriva COVID care au avut probleme cardiace. Comitetul consultativ al CDC pentru practicile de imunizare a lansat un aviz din 17 mai, care avertiza medicii cu privire la miocardită, care părea să apară predominant la adolescenți și adulți tineri, mai des la bărbați decât la femei, mai des după a doua doză și de obicei în termen de patru zile de la vaccinare cu Pfizer sau Moderna.

CDC a declarat sistemele sale de monitorizare nu au găsit mai multe cazuri de miocardită decât ar fi de așteptat. Miocardita este inflamația mușchiului inimii care poate duce la aritmie cardiacă și moarte. Potrivit Organizației Naționale pentru Tulburări Rare, miocardita poate rezulta din infecții, dar „mai frecvent miocardita este rezultatul reacției imune a organismului la leziunile cardiace inițiale”. Pericardita este inflamația țesutului din jurul inimii, care poate provoca dureri toracice ascuțite și alte simptome.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a declarat luni în cadrul unui briefing de presă , administrația Biden va continua să sfătuiască tinerii să se vaccineze, în ciuda cazurilor raportate de miocardită.

VAERS a raportat 419 de cazuri de pericardita si miocardita, printre toate vârstele

247 de cazuri au fost atribuite vaccinului Pfizer, 151 de cazuri la Moderna și 20 de cazuri la vaccinul COVID al lui J & J. Moderna va solicita autorizația FDA pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani la începutul lunii iunie

Pe 25 mai, Moderna a anunțat că vaccinul său sa dovedit a fi sigur și 100% eficient în protejarea împotriva COVID într-un studiu de fază 3 cu peste 3.700 de participanți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, a raportat Axios. Nu au fost identificate probleme de siguranță semnificative și efectele secundare, a spus compania .

Moderna intenționează să caute luna viitoare o autorizație extinsă pentru utilizarea în caz de urgență a vaccinului COVID pentru adolescenți de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente. Dacă va fi aprobat, ar fi al doilea vaccin disponibil pentru tinerii adolescenți, scrie defender.

Sursa: Evenimentul Zilei

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top