Alături de români. Alianța pentru Unirea Românilor lansează campania „AUR te aude”

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Alături de români, așa cum au promis încă de la înființarea partidului. Alianța pentru Unirea Românilor a lansat campania „AUR te aude” astfel încât toți românii care au propuneri legislative sau întâmpină o anumită problemă pe care nu știu cum să o soluționeze să își facă vocea auzită. Anunțul a fost făcut de către deputații Ciprian Ciubuc și Daniel Gheorghe-Rusu.

Mesajul pe care vor să îl transmită parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor este unul simplu: de acum încolo sunt și mai aproape de români, având un canal de comunicare direct: „Ai o problemă pe care nu știi cum să o rezolvi, o sesizare sau o propunere pentru AUR? Completează formularul AUR te aude! și te vom contacta pentru a-ți oferi sprijin!”.

„Pentru cei care își strigă nemulțumirile de zeci de ani, pentru cei care nu își cer drepturile pentru că nu și le cunosc, pentru cei care au idei și propuneri legislative pe care nu știu cui să le transmită, pentru că toate partidele politice care s-au perindat pe la conducerea țării au rămas surde, AUR a decis să audă!”, a declarat deputatul Daniel Gheorghe-Rusu pentru redacția 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top