Albert Bourla, directorul Pfizer, profețește: Viață normală doar pentru cei care se vor vaccina anual (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Directorul general al Pfizer spune că viața va reveni la normal în decurs de un an, dar NU și pentru cei care nu se vaccinează regulat, potrivit InfoWars

Invitat în cadrul emisiunii ABC This Week cu George Stephanapoulos, Albert Bourla a fost întrebat când prevede sfârșitul pandemiei.

“În decurs de un an, cred că vom putea reveni la o viață normală”, a spus Bourla, deși a precizat foarte clar că această afirmație este valabilă doar pentru cei care sunt pregătiți să își facă regulat vaccinurile de rapel împotriva coronavirusului.

“Nu cred că acest lucru înseamnă că nu vor mai veni variantele în continuare”, a adăugat Bourla. “Și nu cred că acest lucru înseamnă că ar trebui să ne putem trăi viața fără să ne facem vaccinuri, practic”.

Bourla a spus că “cel mai probabil scenariu” este “revaccinări anuale” din cauza apariției de “noi variante”.

Comentariile directorului general al Pfizer cu privire la vaccinările anuale sunt interesante, având în vedere că FDA a aprobat până acum doza a treia doar pentru persoanele în vârstă și “persoanele cu risc ridicat”.

Retorica lui Bourla este similară cu cea susținută de directorul general al Moderna, Stephane Bancel, care a declarat săptămâna trecută că și persoanele mai tinere vor trebui să facă vaccinuri de rapel cel puțin odată la trei ani.

Acest lucru subliniază încă o dată modul în care se creează o societate cu două niveluri, în care doar cei care se supun vaccinurilor regulate se vor putea bucura de un stil de viață relativ normal.

Pentru cei care refuză în continuare să se vaccineze, călătoriile, angajarea și activitățile de bază sau de agrement vor continua să fie limitate, lăsându-i într-o stare de facto de izolare pe termen nelimitat.

VIDEO:

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top