Alexandru Arșinel are COVID-19. S-a infectat la două luni de la rapelul cu vaccinul Covid-19 Pfizer/BioNTech (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Alexandru Arșinel și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19. Cei doi s-au vaccinat în urmă cu două luni.

Actorul a confirmat vestea și a ținut să precizeze că atât el, cât și soția sa sunt internați în spital. Alexandru Arșinel și Marilena ar fi trebuit să plece la Sinaia, dar rezultatul testului pentru COVID-19 le-a stricat planurile.

„Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavoastră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare.  Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a precizat Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.ro.

Actorul s-a vaccinat anti-COVID în urmă cu două luni. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin, iar în data de 10 februarie a primit rapelul. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București s-a imunizat cu serul de la Pfizer.

În vârstă de 81 de ani, actorul sper că forma de COVID-19 pe care a dezvoltat-o este una ușoară.

Povestea dintre Alexandru Arşinel şi Marilena a debutat simplu. Anul acesta, pe 22 august, au împlinit 54 de ani de când s-au întâlnit, relația lor fiind însă una extrem de discretă, cei doi preferând să se bucure de dragostea pe care o împărtășesc departe de ochii presei.

Alexandru Arșinel suferă și de alte afecțiuni

Pe lângă infectarea cu SARS-CoV-2, din păcate, actorul suferă și de alte afecțiuni, iar printre ele se numără și diabetul.

În 2013, Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. La acel moment, intervenția a fost una controversată, mai ales când s-a aflat că actorul a primit transplantul chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare. 
Totodată, în 2017, actorul a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent, informează Antena 3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top