Alte decese subite la persoane aflate în putere și fără boli cunoscute au zguduit România în ultimele zile

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Continuă pe tot cuprinsul țării seria de morți subite ale unor oameni tineri sau în putere, purtători de uniformă sau nu, dar, în orice caz, aflați în câmpul muncii. Le vom reda, succint, mai jos, încercând să elucidăm, pe cât posibil, și ce anume le-ar fi putut provoca.

Un șofer de 43 de ani a făcut infarct în timp ce conducea mașina, avariind 6 mașini într-o intersecție din Arad
Un accident cumplit a avut loc sâmbătă, 7 mai, într-o intersecție tot din centrul orașului Arad. 6 mașini au fost avariate după ce unui șofer de 43 de ani i s-a făcut rău la volan, potrivit Antena3.ro.
Fotbalist bistrițean de 56 de ani, decedat sâmbătă, 7 mai

Fostul fundaș al CS Gloria Bistrița-Năsăud, Simion Mironaș, a decedat la doar 56 de ani, potrivit unui anunț al clubului sportiv. „A jucat pentru echipa noastră nu mai puțin de 153 de meciuri, înscriind 32 de goluri care au făcut tribunele să-l aclame. Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit nouă și suporterilor Gloriei! Suntem alături de familie în aceste momente dificile. Condoleanțe!”, a transmis clubul bistrițean, sâmbătă, pe Facebook.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top