Alți oameni în uniformă MORȚI SUBIT în timpul serviciului: Cătălin Bucos, 39 de ani, caporal în Batalionul 202 Apărare CBRN și Lidia Tănăsescu, 62 de ani

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cazuri de morți subite printre oamenii în uniforme, fie ei militari, polițiști, jandarmi, pompieri sau alți angajați ai structurilor statului, continuă să ne fie semnalate după publicarea articolului nostru de ieri.

Mulțumindu-le cititorilor noștri fideli, adăugăm tristului pomelnic încă două nume: pe cel al caporalului Cătălin Bucos, în vârstă de numai 39 de ani, care făcea parte din Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. din Huși, dar și pe cel al Lidiei Tănăsescu, o dispeceră a Poliției Locale din Buzău care, la cei 62 de ani ai săi, era într-o stare bună de sănătate și trăgea nădejde să apuce să se bucure de pensionare. Cu toate acestea, ea a murit de infarct, potrivit unor surse, chiar în timp ce se afla într-o convorbire telefonică. Se pare că este, deci, încă un caz de moarte subită, similar cu cel al lui Gheorghe Iancu, un politician care a murit în timpul unei „emisiuni” în direct pe Facebook, fără ca prezentatorii sau participanții să-și dea seama.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top