Am ajuns în sfârșit la vârful Complotului „Davos”?!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dacă vă uitați la titlurile de pe prima pagină din ultima săptămână, veți observa o asemănare surprinzătoare între ele. Din toată lumea vin mandate de la guvernul unei țări după alta care instituie un apartheid medical în legătură cu injecția COVID-9/11.

Acolo unde aceste restricții sunt cele mai draconice sunt în interiorul zidurilor Uniunii Europene, acea regiune în care influența „The Davos Crowd” este, fără îndoială, cea mai puternică. Letonia le va interzice legiuitorilor nevaccinați să voteze. Slovenia a făcut ca injecția să fie obligatorie pentru a merge la benzinărie. Noul cancelar al Austriei, care este în funcție de aproximativ o lună, îi amendează și îi arestează pe cei care nu au „certificat” pentru că au ieșit din casă. În urmă cu o lună, acest tip era un politician minor într-o țară central-europeană în mare parte irelevantă, iar acum emite ordine de parcă ar fi stăpânul locului. Din nefericire, pentru cea mai mare parte a Europei, acest lucru se întâmplă de fapt, dacă nu cu numele, dar în practică. Lista continuă la nesfârșit – Grecia, Italia, Olanda, doar pentru a numi doar câteva.

A descrie acest comportament ca fiind orwellian este o amabilitate. Suntem mai aproape de birocrația de coșmar a lui Terry Gilliam din Brazilia decât de „1984” al lui Orwell. În același timp, trebuie să strângi foarte tare ochii pentru a găsi vreo mențiune despre protestele masive din aceleași țări împotriva acestor mandate. Dar, videoclipurile circulă liber pe internet, dacă ești dispus să le cauți. Protestele din Rotterdam au devenit violente vineri, când două persoane au fost împușcate mortal de poliție în timpul haosului. Roma a fost literalmente copleșită de oameni pe străzi care au spus nu acestei stratificări arbitrare și de nerefuzat a societății. La Viena, poliția s-a retras și s-a alăturat protestatarilor. Pe scurt, văd o mulțime de #Ungovernables acolo și numărul lor crește, nu scade.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top