Amanda Pritchard, șefa NHS (Ministerul Sănătății din Marea Britanie): Pregătiţi-vă pentru dozele booster în fiecare iarnă!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Amanda Pritchard a spus că NHS (Serviciul Naţional de Sănătate) pune deja în aplicare planuri în cazul în care i se va cere să livreze o campanie anuală de vaccinare, transmite Daily Mail, relatează Blacknews.ro.

NHS se pregătește pentru conceptul de lansare anuală a vaccinului de rapel Covid, a declarat șeful serviciului de sănătate din Anglia.

Amanda Pritchard a spus că NHS pune deja în aplicare planuri în cazul în care i se va cere să livreze o campanie anuală de vaccinuri – similar cu programul anual de vaccin împotriva gripei de iarnă.

JCVI a recomandat ca programul de administrare a dozelor booster să fie extins pentru a include toți adulții cu vârsta de 40 de ani și peste, precum și de a face noi recomandări pentru două vaccinuri pentru tinerii de 16 și 17 ani.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top