Ambasadorul Sănătății din India a murit la o zi după ce s-a vaccinat cu serul Covid-19, Covaxin, produs de chinezii comuniști

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Actorul Vivek, de 59 de ani, a fost desemnat „ambasador al sănătății” pentru a promova vaccinarea. După injecție însă, acesta a fost internat în stare critică într-un spital din Chennai. El a suferit un stop cardiac, joi dimineață, a doua zi după vaccin. Sursele spun că ambasadorul a luat vaccinul COVID-19, Covaxin, în spitalul de specialitate multi-guvernamental din Tamil Nadu din Chennai, ca un eveniment de promovare în care i-a îndemnat pe mulți alții să se prezinte pentru a lua vaccinul, transmite GreatGameIndia.

Vaccinarea sa a avut loc la un eveniment public, canalele TV au răspândit fotografiile și filmările cu procedura vaccinării. Deoarece stopul cardiac s-a produs la mai puțin de 24 de ore de la inoculare, s-au pus întrebări dacă a murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului.
Cu toate acestea, autoritățile au spus că moartea sa nu este legată de vaccin.
Spitalul a spus că a suferit un sindrom coronarian acut cu șoc cardiogen. A existat un blocaj de 100% într-un vas, iar stopul cardiac al acestuia poate să nu fie din cauza vaccinării.   Moartea actorului a scandalizat fanii acestuia, care au ieșit în stradă, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top