Ana Strei: Concluzie șocantă a analistului independent Toby Rogers: pentru fiecare copil „salvat” de vaccinurile Covid-19, 117 sunt omorâți

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


117 copii trebuie să moară în urma injectării cu serurile experimentale ARNm COVID pentru a salva viața unuia singur, arată o analiză făcută de analistul independent Toby Rogers, care deține un doctorat în economie politică de la Universitatea din Sydney, Australia, și un master în politici publice de la Universitatea din California, Berkeley, unde a fost și cercetător pentru un fost secretar al muncii din SUA.

Rogers, care este specializat în analiza de risc, a evaluat analiza făcută de Food and Drug Administration (FDA) din SUA în anticiparea autorizării de urgență a vaccinului Pfizer la copii cu vârste între 5 și 11 ani. Autorizarea, care ar fi trebuit să respecte principiile din documentul așa-numit „Ghid pentru Studiile Economice în Domeniul Sănătății Prezentate Comitetului Consultativ pentru Practici de Imunizare” al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite, încalcă sau ignoră cel puțin jumătate dintre regulile enumerate de acesta.

Unul dintre factorii importanți din acest document este Numărul Necesar de Vaccinare (NNTV) care apare de patru ori în ghidul CDC dar care nu este menționat nici măcar o singută dată în analiza FDA. Companiile farmaceutice, arată Rogers, detestă NNTV pentru că este, în cazul majorității vaccinurilor, atât de ridicat încât devine un prag de netrecut în obținerea autorizării.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top