Analistul Dan Diaconu: Alt scandal legat de Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Nebunia COVID e departe de a se opri. În timpul crizei s-au făcut presiuni imense asupra oficialilor pentru a adopta narativul impus de Bill Gates prin intermediul OMS. Poate vă mai amintiţi cum OMS a propus Tanzaniei să achiziţioneze echipamente pentru testare PCR, iar preşedintele de atunci al ţării, pentru a se asigura că nu e o minciună, a trimis mai multe mostre aiuristice la analiză: sange de capră, ulei de motor s.a.m.d. Mare i-a fost surpriza când a venit rezultatul analizelor conform cărora uleiul de motor şi cola erau infestate cu COVID. Ştirea a făcut deliciul canalelor alternative, sporind neîncrederea oamenilor în demenţa autorităţilor. Şi, cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, John Magufuli a murit aparent de COVID. Asta a răspândit media din întreaga lume, însă oficialii au anunţat că Magufuli suferea de fibrilţie atrială, cel mai probabil fiind vorba de un infarct. 

În aceeaşi perioadă, în Madagascar a fost dezvoltat un tratament naturist pe baza unei plante, Artemisa Anua. Respectiva plantă se află şi în flora noastră, fiind cunoscută cu denumirea de „peliniţă”. Vă pot spune că am recomandat-o multor cunoştinţe care s-au îmbolnăvit de COVID şi că  ceaiul din această plantă le-a redus extrem de rapid simptomele. Sunt ferm convins că extractul dezvoltat în Madagascar funcţionează deoarece am văzut cât de rapid anihilează peliniţa simptomele gripei.

Citiți mai mult pe site-ul Trenduri Blogspot.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top