Analistul Dan Diaconu: Ceea ce se pregăteşte este mai urât decât vă imaginaţi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Curtea Supremă a Germaniei a statutat că vaccinarea obligatorie a lucrătorilor din sănătate este constituţională. Culmea, în motivare se repetă multe dintre sloganurile propagandistice aruncate în presă şi preluate fără discernământ către de judecătorii nemţi şi promovate ca adevăruri absolute. Iată câteva formulări care ar trebui să ne sperie: „dacă o majoritate a specialiştlor consideră că vaccinarea obligatorie opreşte evoluţia infectării pacienţilor, opinia este suficientă pentru a putea fi introdusă obligativitatea” sau „faptul că vaccinul nu şi-a dovedit eficienţa nu e un motiv de respingere în condiţiile în care la momentul deciziei aceasta era opinia majoritţii specialiştilor”. Nu vă ia cu tremuratul?

În SUA, CDC a recomandat reînceperea testării obligatorii a celor care călătoresc cu avionul. Din nou, o decizie suspectă, care şi-a dovedit inutilitatea şi care, probabil, va fi preluată instantaneu de către companii. Asta în condiţiile în care CDC este chemată în judecată, alături de Pfizer, pentru mizeria cu vaccinurile. Documentele ieşite la iveală până în prezent dovedesc fără niciun dubiu că Pfizer a trecut la distribuirea vaccinurilor sale în condiţiile în care testele clinice au fost falsificate. Evident, Pfizer se apără cu contractul beton semnat cu Guvernul SUA(similar celor semnate cu toate statele lumii).

Citiți mai mult pe site-ul Trenduri Economice.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top