Analistul Dan Diaconu: De câte dovezi mai aveţi nevoie?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Janine Small, director pentru pieţele dezvoltate în cadrul Pfizer, a declarat în faţa Parlamentului European că vaccinul produs de compania sa nu a fost testat în ceea ce priveşte stoparea transmiterii virusului. Acum toată lumea ştie că panaramele acelea de vaccinuri de fapt nu fac nimic. Sau, ca să fiu mai exact, în afara chestiunilor devastatoare pentru organism, nu fac absolut nimic în ceea ce priveşte COVID. Doar îţi transformă corpul într-un butoi cu proteină Spike, proteină dovedită a cauza multiple probleme grave organismului uman.

Partea interesantă de-abia de acum vine întrucât vaccinurile au fost promovate ca „leac împotriva răspândirii virusului”. O intensă campanie mediatică plătită de guvernele din întreaga lume a aruncat în faţă tocmai această minciună. Să vă dau două exemple de la noi, din presa ticăloşită care a fost alimentată cu dărnicie de la buget. La Digi24 se spunea că „STUDIU. Vaccinul Pfizer ar opri transmiterea virusului. Nivelul de anticorpi, mai mare decât după o formă gravă de Covid-19”(vezi foto), în timp ce un titlu similar apare şi în Adevărul: „Vaccinul Pfizer opreşte transmiterea virusului SARS-CoV-2. STUDIU”. Ambele aşa-zise articole citează un studiu suspect făcut pe genunchi la un centru medical evreiesc. Este cât se poate de evident că nu a fost făcut niciun studiu ci a fost doar o campanie de propagandă ventilată în presă pe bani guvernamentali. La noi vina aparţine în egală măsură nulităţii Gheorghiţă, nemişcabilului Arahat şi premierului de atunci Cîţu. Sper să nu se uite aceste nume şi, de asemenea, sper ca la un moment dat jigodiile care au pus în scenă toată această farsă să plătească aşa cum merită întrucât ceea ce au făcut se numeşte crimă împotriva umanităţii.

Citiți mai mult pe site-ul Trenduri Blogspot.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top