Analistul Dan Diaconu: Ivermectina începe să se vadă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În urmă cu câteva zile vă spuneam că anul acesta tratamentele anti-COVID cu generice precum hidroxiclorochină sau ivermectină vor începe să fie recunoscute și se va permite tratarea bolnavilor cu ele. Motivele sunt simple: nervozitatea e din ce în ce mai mare, iar experimentele care s-au tot încercat și încă se fac pe oameni reprezintă un eșec jalnic al mult prea hrăpăreței industrii farmaceutice. O grămadă de pacienți raportează efecte secundare ale vaccinării, iar oficialii par a fi surzi. Mai devreme sau mai târziu, toate aceste frustrări vor exploda, iar oficialii vor fi nevoiți să cedeze. 

Accidente precum cel al camionagiilor din Canada se vor întâmpla din ce în ce mai frecvent, semn clar că circul pandemic nu prea mai poate continua. De altfel asta se vede limpede chiar și la noi unde mai nimeni nu mai respectă niciuna dintre aberantele reguli impuse de autorități. Spre exemplu, cu toate că în spațiile deschise este obligatorie purtarea măștii, doar cretinii le mai poartă. Despre doza a treia majoritatea celor vaccinați nici nu vor să audă! Semn că lumea începe să priceapă ce și cum. De asemenea, presiunile se intensifica în ceea ce privește tratamentele acceptate, iar pilulele experimentale nu prea le mai înghite nimeni dată fiind experiența nefastă cu redmesivirul.

Citește mai mult pe site-ul Trenduri Economice.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top