Analistul Dan Diaconu: O variolă şi extrem de multe necunoscute

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Sunt mulţi cei care cred că accesul la informaţie i-a rupt în două pe conspiratori, că meciul a fost câştigat şi că, după ce-au căzut toate minciunile legate de COVID, nu se va mai putea face nimic similar. Aiurea, tovarăşi! Sunteţi într-o eroare absolută. Întrucât am fost învăţat să nu cred în coincidenţe, vă spun cât se poate de onest că simt o transpiraţie rece pe şira spinării. Şi, cum am fost singurul care-am adus în spaţiul românesc informaţiile referitoare la instrumentalizarea americană a virusului COVID, voi fi din nou singurul care vă va da informaţii în premieră despre mizeria care ni se pregăteşte.

Ca să nu las lucrurile neterminate, vă voi avertiza că „atât de prost a ieşit farsa cu COVID” încât globaliştii au decis accelerarea implementării „Agendei 2030”! Surprinşi? N-ar trebui să vă mire! Treburile au mers atât de bine cu pandemia, sincronizarea a fost atât de perfectă încât este clar că pot merge accelerat mai departe. Exact acum când mulţi dintre noi răsuflă uşuraţi. Aşadar, ce urmează?

Citiți mai mult pe site-ul Trenduri Economice.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top