Analiza celor 89 de decese postvaccinare anti-Covid: 12 oameni au murit, în medie, la 14 zile după rapel

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


77 de persoane au decedat, în medie, la 23 de zile după prima doză de vaccin antiCovid. Dintre cele 77 de persoane, 76 au fost confirmate cu Covid-19, în medie, la 12 zile după administrarea primei doze, iar o persoană a efectuat prima doză de vaccin la 14 zile după confirmarea infecției, spune Institutul Național de Sănătate Publică într-o luare de poziție emisă miercuri, 24 martie.

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a emis o luare de poziție în care dă detalii despre oamenii vaccinaţi antiCovid care au murit, după ce marți a apărut un document în care apărea numărul de 89 de decese post vaccinare.

Iată ce spune INSP:

În intervalul 1 ianuarie – 14 martie 2021, la nivel național au fost înregistrate 89 de decese în rândul persoanelor confirmate cu virusul SARS CoV-2 și care au fost vaccinate. 12 dintre acești oameni primiseră ambele doze de vaccin, spune Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

77 de persoane au decedat, în medie, la 23 de zile după prima doză de vaccin antiCovid. De asemenea, 76 de persoane dintre acestea au fost confirmate cu Covid-19, în medie, la 12 zile după administrarea primei doze, iar o persoană a efectuat prima doză de vaccin la 14 zile după confirmarea infecției.

12 persoane vaccinate cu a doua doză de vaccin antiCovid au decedat, în medie, la 14 zile după administrarea rapelului, iar diagnosticul de Covid-19 a fost stabilit, în medie, la 10 zile după a doua doză.
Media de vârstă a persoanelor decedate este de 72 de ani, toate având în istoricul medical comorbidități.

Analiza datelor arată că nu există nicio legătură directă între vaccinare și deces, susține INSP într-o luare de poziție emisă miercuri, 24 martie. Având în vedere timpul scurs de la data vaccinării la data confirmării cu infecție SARS CoV-2, vaccinarea acestor persoane nu a asigurat protecția optimă în fața infecției, spune INSP, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top