Anca Dragu: Nu cred că vom trece la pașaportul COVID. Personal, nu susțin un asemenea demers

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Președintele Senatului, Anca Dragu, nu susține introducerea pașaportului COVID și nu consideră că România va adopta o asemenea măsură.

„Nu cred că vom trece la acest paşaport COVID-19. Personal, nu susţin un asemenea demers”, a declarat Anca Dragu, duminică seara, într-o intervenţie la Antena 3, citată de stirileprotv.ro.

Anca Dragu a spus că fiecare persoană este responsabilă, iar asta presupune inclusiv vaccinarea anti-COVID.

„Cred că fiecare dintre noi este responsabil şi, ca atare, această responsabilitate înseamnă inclusiv să ne vaccinăm şi să luăm toate măsurile privind mască, distanţare, aşa mai departe şi pe măsură ce vom avea un număr cât mai mare de persoane vaccinate cred că vom putea considera pandemia spre final.

De fapt, asta este miza în toată această discuţie economică, în ce măsură vom scăpa rapid de pandemie, până după jumătatea anului, să zicem că avem un număr însemnat de populaţie deja vaccinat, şi în România şi în alte ţări europene, astfel încât activitatea economică să îşi reia cursul normal”, a precizat preşedintele Senatului, precizând că ea, personal, nu susține ideea introducerii pașaportului COVID, informează Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top