Andreea Moldovan (USR), conexiuni strânse cu o rețea farmaceutică privată: Documentele au fost prezentate de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


In emisiunea Sinteza Zilei, de joi seara, Mihai Gâdea a prezentat dovezi care arată că fostul secretar de stat în ministerul Sănătății, Andreea Moldova, avea legături strânse cu o rețea farmaceutică privată, conexiuni pe care a omis să le noteze în declarația de interese.

Atât Andreea Moldovan cât și soțul ei dețin acționari la compania Ropharma, care a avut afaceri de 500 milioane lei în 2019. Societatea este deținută de omul de afaceri Mihai Miron.

Acest lucru nu a fost menționat în declarațiile de avere sau de interese ale fostului secretar de stat, așa cum a arătat Mihai Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de joi seară.

„E un conflict evident de interese. Legea spune clar că dacă ai o funcție de conducere la nivelul unui minister nu poți fi acționar, nu poți decide achiziții, într-un domeniu în care tu participi cu acțiuni că persoană privată. Conflictul de interese este evident. Falsul în acte și declarații este evident.”, a declarat deputatul A.U.R., Antonio Andrușcean la Antena 3.

Sursa: Antena3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top