Andrei Caramitru jignește protestatarii: Tineri analfabeți funcționali, săraci care stau cu mama și cu tata că n-au bani de chirie

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Andrei Caramitru, fostul consilier al președintelui USR, Dan Barna, a spus că protestatarii care au umplut străzile României ieri și astăzi sunt „analfabeți funcționali”, niște „săraci care stau cu mama și cu tata, că n-au bani de chirie”.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case.

Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauriștilor. E foarte trist ce trăim”, a scris Caramitru pe facebook.

Andrei Caramitru a studiat pe banii părinților săi, Ion Caramitru și Mihaela Caracaș, în străinătate. Acum locuiește în fostul cartier al nomenclaturiștilor PCR, Primăverii, potrivit R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top