Andrei Manea: Bărbatul și femeia au roluri specifice. De ce niciun copil nu va percepe bărbatul ca pe o mamă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Andrei Manea, om de afaceri, explică pe Facebook ce este o mamă și de ce doar femeia poate juca acest rol.

MAMA vs TATA

Îmi povestea un prieten de o vizită la o familie cu un nou născut. Copilul plângea de zor. Mama era încântată. Discutând, se gândea și la al doilea.

Tatăl zicea: „băi, de ce zice lumea că e frumos cu copil mic, că eu nu înțeleg?!”

Propun un studiu pentru cercetători. Să se ia 100 de bărbați, proaspăt tătici. Să fie puși să schimbe în fiecare zi pempărsul copilului si să îl curețe la fund … doar atunci când face caca. Nu trebuie să mai zic caca urât mirositor, că e mereu așa … Să se filmeze momentele.

Să se calculeze procentele celor care vor spune „Bebe mic și scump, ai făcut căcuță? Așa puiule, stai să te șteargă tati la funduleț”.

Toți vor șterge copilul la fund cu o grimasă, gândindu-se când va veni momentul când va putea să meargă cu băiatul lui în parc sau să o alinte pe fata lu’ tata.

Noua ideologie de gen, în care rolurile bărbatului și al femeii sunt chestii care se pot schimba precum papucii de casă, nu vrea să țină cont de diferențele firești între femeie și bărbat.

Spiritul de jertfă și delicatețea tipic maternă nu vor putea fi niciodată înlocuite de un bărbat. După cum nici un copil nu va putea percepe bărbatul, indiferent cât de drăguț ar fi el, ca pe o mamă.

Mama e Mama.
Tata e Tata.

Sursa: Știri pentru Viață

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top