Angela Merkel cere iertare Germaniei după ce a încercat să carantineze țara de Paști

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Angela Merkel (UCD) a făcut astăzi o declarație publică considerată de mulți ca fiind istorică! 
Cancelarul german a retras măsurile de carantinare plănuite a avea loc cu ocazia sărbătorilor de Paști, numite „odihnă de Paște” decise și anunțate în urmă cu 48 de ore, care includeau și restricții dure privind desfășurarea slujbelor religioase cu public în biserici și lăcașuri de cult.

Iată un citat din declarația Angelei Merkel:”Această greșeală este numai vina mea, pentru că în cele din urmă am responsabilitatea supremă pentru toate conform competențelor postului, pentru decizia luată luni cu privire la așa-numita „odihnă de Paște”.  Am explicat acest lucru prim-miniștrilor mai devreme într-o scurtă conferință video și i-am informat și pe președinții grupurilor parlamentare din Bundestagul german. Și este important pentru mine să spun clar și aici: o greșeală trebuie numită ca o greșeală și, mai presus de toate, trebuie corectată și, dacă este posibil, trebuie făcută în timp util. Cu toate acestea, desigur, știu că întregul proces va declanșa o incertitudine suplimentară. Regret profund acest lucru și pentru asta cer iertare tuturor cetățenilor”, notează Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top