ANTIFA cere uciderea politicienilor conservatori germani de la AfD: Să omorâm porcii cu explozibil

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Democrația este atacată în Germania, după ce Antifa a postat apeluri pentru asasinarea politicienilor, dublate de adresele de domiciliu ale acestora.

Poliția din Germania a lansat o anchetă asupra unor persoane aparținând grupului extremist de extremă stângă Antifa, care a cerut recent uciderea a 53 de politicieni din partidul conservator național Alternativa pentru Germania (AfD). Activiștii au publicat și adresele rezidențiale ale politicienilor pe o platformă de internet populară a stângii radicale.

Potrivit unui raport al portalului de știri FOCUS Online, Oficiul Federal de Poliție Penală Germană (BKA), agenția de securitate responsabilă de asigurarea siguranței personale a politicienilor națiunii, a confirmat că oamenii aparținând cercurilor extremiste de stânga au făcut amenințări cu moartea împotriva a 53 de politicieni ai Alternative for Germany (AfD) pe platforma online Indymedia.

Citește mai mult pe site-ul DC News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top